67 Tattoo Shop na Prague Harley Days 2024

67 Tattoo Shop na Prague Harley Days 2024

67 Tattoo Shop na Prague Harley Days 2024 – Naše zážitky a dojmy

 

O víkendu 30. srpna až 1. září jsme se s naším studiem 67 Tattoo Shop tradičně zúčastnili Prague Harley Days 2024, který se konal ve Výstavišti Holešovice. Tentokrát jsme zde nebyli jen jako tatéři – poprvé jsme nabídli i piercing, což vzbudilo u návštěvníků obrovský zájem. Jako jediný stánek s tetováním jsme byli hrdí na to, že můžeme lidem nabídnout trvalou vzpomínku na tento jedinečný festival, který spojuje lásku k motorkám, svobodě a osobitému stylu.

Festival měl i letos bohatý program – mezi vrcholy patřila legendární spanilá jízda stovek Harley-Davidson motorek Prahou, soutěž Custom Bike Show, kde nejlepší stavitelé motorek předvedli své kousky, a pro odvážnější byly k dispozici bezplatné demo jízdy po malebných trasách okolo Prahy. Atmosféru podtrhla FMX show, kde kaskadéři předváděli dechberoucí triky, a také vystoupení v rámci Pole Dance Battle. Návštěvníci si mohli vychutnat skvělou americkou kuchyni na Smoke & Fire Food Festu, kde nechyběly oblíbené pochoutky jako BBQ, burgery nebo steak​.

Náš stánek byl od začátku plný zájemců o tetování. Témata se točila kolem motorkářské kultury – Harley symboly, klasická tetování i osobní motivy, které vyprávěly příběhy jednotlivých lidí. Letos jsme navíc přidali piercing, což přilákalo nové klienty a nabídlo možnost rozšířit naše služby. Bylo to pro nás skvělé, protože festivalová atmosféra je vždy specifická a my jsme se mohli plně ponořit do jedinečného světa motorkářů.

Prague Harley Days není jen o motorkách, ale o komunitě, která sdílí stejné hodnoty – vášeň, svobodu a styl. Pro nás je to více než jen pracovní příležitost, je to čas na setkávání s našimi fanoušky a klienty, tvoření nezapomenutelných vzpomínek a hlavně vytváření umění, které bude součástí jejich života navždy.

Byla to třídenní oslava americké kultury s burácejícími motory, skvělým jídlem a spoustou adrenalinu. Celkově se festivalu zúčastnilo přes 20 000 návštěvníků a dorazilo více než 4000 motorek, což vytvořilo nezapomenutelnou atmosféru​.

Už teď se těšíme na Prague Harley Days 2025, kdy se opět vrátíme s novými nápady a snad ještě většími zážitky. Těšte se proto na nové a originální motivy, které budou pasovat na ročník 2025, jako prdel do sedla Harleye! Děkujeme všem, kteří nás navštívili, a udělali z tohoto ročníku festivalu nezapomenutelnou událost!