Svátek Alessandra, Aletatou, Dotwork, Extinted animals, Grizzly

24. Prague Tattoo Convention

Proběhla 24. Prague Tattoo Convention, a MY byli u toho!

 

Datum: 17.–19. května 2024  

Místo: Výstaviště Praha

 

Letošní 24. ročník Prague Tattoo Convention byl pro nás, tým z 67 Tattoo Shop, skutečně výjimečnou událostí. Přípravy na tuto prestižní akci probíhaly několik týdnů a my jsme se nemohli dočkat, až budeme moci předvést naše umění před tak širokým publikem.

 

Hned první den nás přivítala nezapomenutelná atmosféra plná vzrušení, tetovacích strojků a energie, která prostupovala celým výstavištěm. Náš stánek jsme pečlivě připravili, abychom mohli co nejlépe reprezentovat naše studio. Návštěvníci byli zvědaví na naše práce a my jsme byli nadšení, že můžeme ukázat to nejlepší z našich dovedností.

 

Jednou z novinek, kterou jsme letos poprvé v historii konvence nabídli, byly piercingy. Rozšíření našich služeb o piercingy se setkalo s velkým zájmem a návštěvníci nadšeně využívali této nové možnosti. Bylo skvělé vidět, jak pozitivně lidé reagovali na naše piercingové služby, a my jsme byli hrdí, že jsme mohli nabídnout něco navíc.

 

Jedním z největších momentů pro nás byla soutěž v různých kategoriích tetování. Naši tatéři se rozhodli zúčastnit a ukázat své umění. Ondra, jeden z našich talentovaných tatérů, se přihlásil do kategorie Black and White. Jeho schopnost vytvářet detailní a precizní díla nám dávala naději, že by mohl dosáhnout skvělého výsledku.

 

Když přišlo na vyhlášení výsledků, byli jsme plní očekávání. Radost a hrdost nás zaplavily, když bylo vyhlášeno, že Ondra získal 3. místo v kategorii Black and White. Jeho úspěch byl pro nás všechny potvrzením, že tvrdá práce a odhodlání přinášejí své ovoce. Ondrovo ocenění je nejen osobním triumfem, ale i důkazem toho, že 67 Tattoo Shop patří mezi špičku ve svém oboru.

 

Prague Tattoo Convention nám také poskytla skvělou příležitost k výměně zkušeností a inspirace. Navštívili jsme řadu workshopů a přednášek, kde jsme se dozvěděli o nejnovějších trendech a technikách v tetování. Setkali jsme se s mnoha kolegy z branže a navázali nové kontakty, které nám pomohou v našem dalším růstu.

 

Celkově byla Prague Tattoo Convention fantastickou událostí plnou kreativity a uměleckého ducha. Byli jsme hrdí, že jsme mohli být součástí tak prestižní akce a ukázat světu, co 67 Tattoo Shop dokáže. Děkujeme všem, kteří nás přišli podpořit, a těšíme se na další ročník. S hrdostí můžeme říci, že náš tým září na tetovací scéně a že budeme i nadále usilovat o dosažení dalších úspěchů.

 

Za tým 67 Tattoo Shop

Nikol